Handelsbetingelser

1. Wellnesstilbud.dk ejes og drives af firmaet:

Debello Media ApS
Kronprinsessegade 20 A, 1.
1306 København K

CVR-nr.: 31745675

2. Ved gennemførsel af køb på Wellnesstilbud.dk accepterer du samtidig vore handelsbetingelser og bekræfter at du er mindst 18 år gammel. Hvis du er yngre, skal dit køb foretages af en forælder.

3. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Betalinger kan ske med betalingskort, kreditkort eller delbetaling hos VIABILL.
Vi modtager Dankort, VISA, VISA Elektron, Mastercard, Maestro, JCB og American Express.
Gebyrer: Vi betaler gebyret - så du køber gebyrfrit.

Debello Media anvender Quickpay som betalingsgateway og har ikke adgang til dine kortoplysninger. Der kan ikke trækkes et større beløb, end du har godkendt ved handlen.

Betaling for din ordre trækkes altid med det samme på din konto da du køber et værdibevis, som bliver leveret via mail umiddelbart efter betaling.
Du kan også downloade værdibeviset fra kvitteringssiden efter betaling.

Værdibeviser kan efterfølgende benyttes til en række tjenester, som kan være fysiske produkter, behandlinger eller ophold.

4. Umiddelbart efter købet afsender vi en mail med kvittering på købet, samt en mail med værdibevis.

Kvittering og værdibevis kan også downloades direkte fra hjemmesiden umiddelbart efter købet.

Bemærk at nogle mailservere anser mails med vedhæftet pdf-fil som spam, så du risikerer ikke at modtage disse, med mindre du har godkendt wellnesstilbud.dk som en sikker afsender. Læs om hvordan du undgår at mailen havner i spamfolder her.

5. Wellnesstilbud.dk er mellemled mellem annoncøren (f.eks. produktleverandør, klinik eller hotel). Wellnesstilbud.dk formidler annoncørens tilbud og det er annoncørens ansvar at levere ydelsen, der er annonceret i beskrivelsen og med de betingelser, der er angivet.

6. Værdibevisets gyldighedsperiode står under Betingelser på dealen og vil også stå på værdibeviset.

7. På Wellnesstilbud.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret på et Wellness-værdibevis. Wellnesstilbud.dk tilbagefører det fulde beløb til det kort der er betalt med.

Send en mail til info@wellnesstilbud.dk med angivelse af ordrenummer fra kvitteringen inden 14 dage, hvis du ønsker at annullere handlen og få pengene retur. Vi tilbagefører beløbet indenfor 24 timer på hverdage.
Eller benyt standardfortrydelsesformularen, som du kan downloade her

Bemærk at hvis tilbageførslen ønskes til en bankkonto og ikke til det kort, der er betalt med, faktureres et gebyr på kr. 250.

OBS: Når du har indløst værdibeviset hos vore samarbejdspartnere, er det ikke længere muligt at fortryde købet af værdibeviset. Dette gælder også i de tilfælde, hvor værdibeviset indløses inden udløbet af fortrydelsesretten.

8. Reklamationsret
Du har 24 måneders reklamationsret på værdibeviset, eller så længe beviset er gyldigt.

Opstår der fejl eller problemer med et købt værdibevis eller ved indløsningen heraf, vil vi hjælpe dig med at finde en løsning. Kontakt os hurtigst muligt på info@wellnesstilbud.dk

Da Wellnesstilbud blot formidler partnernes tilbud på behandling / ophold / produkt, kan Wellnesstilbud.dk / Debello Media ApS ikke gøres ansvarlig for kvaliteten af behandlingen eller leverancen. Du skal derfor som udgangspunkt klage til den pågældende samarbejdspartner. Wellnesstilbud.dk vil dog forsøge at hjælpe dig så langt vi kan, og du kan derfor sende os en klage på info@wellnesstilbud.dk senest 8 dage efter, at du har benyttet dit værdibevis.

Wellnesstilbud.dk er ikke erstatningsansvarlig for skader på dig ved behandling, ved brug af leveret produkt, ved forsinkelser eller fejl fra leverandørens side, ved mangler i forhold til den beskrevne behandling eller produkt.

9. Klageadgang
Hvis du ønsker at klage over en behandling eller et ophold, skal du reklamere til annoncøren / leverandøren / behandleren.

Hvis du har problemer med at komme igennem med en klage til produktleverandør, behandler eller opholdssted, kan du kontakte Wellnesstilbud.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk

10. Lovgivning og værneting
Wellnesstilbud.dk / Debello Media ApS er underlagt dansk lovgivning hvad angår forbrugerrettigheder, kreditkøb, aftaleret og eventuelt fremtidige regler, som er relevante.
Wellnesstilbud.dk / Debello Media ApS vil altid følge henstillinger, anvisninger og afgørelser fra Forbrugerombudsmanden og Forbrugerklagenævnet.
Tvister afgøres efter dansk ret.

11. Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med Wellnesstilbud.dk, har vi brug for dit navn, telefonnummer og e-mail adresse. Ved køb af fysiske produkter også adresse.

Bemærk at Wellnesstilbud.dk IKKE har registreret dit kreditkortnummer - du indtaster det kun i betalingsmodulet, som tilhører DIBS.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Debello Media ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren, programmører og bogholderi for Debello Media ApS har adgang til de oplysninger der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.wellnesstilbud.dk er Direktør Preben Madsen.
Oplysninger afgivet til www.wellnesstilbud.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din opgivne mailadresse og postnummer. E-mailadressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Debello Media ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Debello Media ApS via e-mail til info@wellnesstilbud.dk.