Smart funktionel rygsæk med USB stik indbygget - Forsalgspris kr. 249,-

Tid tilbage
Købt
1
Spar
58%
Tid tilbage
fra 249.00 DKK 599.00 DKK

Multifunktionel rygsæk i slidstærk canvas med plads til det hele inkl. USB-stik til opladning af din smartphone. Vælg mellem sort, grå og blå.

Forsalgspris kr. 249,- i begrænset periode.

Juletilbud og JuleDeals - køb julegaver med stor rabat.

Alle tilbud mærket med JuleDeal giver mulighed for at købe og give et produkt i julegave med fuld returret til 15. januar 2018.

Behandlinger mærket med JuleDeal kan købes på gavekort og gives i julegave med fortrydelsesret til 15. januar og mulighed for at benytte gavekortet indtil 31. marts 2018.

Refunderinger sker til den pris, som produktet eller behandlingen er købt til - uanset pris på tidspunktet for refunderingen. Hvis der er tale om et fysisk produkt sker refunderingen til produktets pris på købstidspunktet excl. leveringsomkostninger.

Det er dermed risikofrit at købe en JuleDeal, da du kan få pengene retur ved fortrydelse senest 15. januar 2018.

Bemærk at refundering af beløbet sker til det kort, som køber har benyttet. Refunderinger sker indenfor 24 timer efter fortrydelse af gavekort på behandling - eller efter modtagelse af produkt retur. Refunderinger sker kun på hverdage.

Hvis beløbet manuelt skal overføres til en bankkonto, påløber et gebyr på kr. 250.

Uanset om der er tale om et produkt eller en behandling, skal du sende en mail til info@wellnesstilbud.dk med angivelse af ordrenummer fra kvitteringen.
Hvis der er ønskes refundering for et produkt, står returadressen på kvitteringen.